Geavanceerd zoeken

Huisvesting Nieuwe Huizen te koop in La Marina Costa Blanca

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Huisvesting Nieuwe Huizen te koop in La Marina Costa Blanca

De prijs van de woningen aan de kust zal binnenkort op te gaan. Haast.

Het hebben van een huis in de Middellandse Zee is voor velen de droom van een mensenleven. Misschien in een tijdje is het voor u. Voor Spaanse Zon Properties Golf we zijn blij om te zeggen dat, nu de droom is meer haalbaar dan ooit. Als je de markt betast je weet dat de prijzen zijn zeer betaalbaar. Helaas zal deze ideale locatie niet lang. In feite tonen de gegevens aan dat hoewel langzaam, de situatie begint te veranderen. Onlangs heeft het ratingbureau Fitch heeft gezegd dat 2015 het jaar van het einde van prijsaanpassing zal zijn. En dat betekent dat de prijzen zullen binnenkort beginnen te stijgen.

Verhoogde woningen verkopen ...

Volgens gegevens van het ministerie van Ontwikkeling, en de Bank van Spanje gepubliceerd heeft genomen om de ontwikkeling van zijn nieuwste maandelijkse economische bulletin, huis steeg de omzet in alle regio's in het tweede kwartaal van 2015. In Valencia Deze groei was 14,8%, met percentages ruim boven het nationale gemiddelde jaarlijkse groei.

Maar de prijs niet. Toch ...

Het vertalen van de christelijke opdat wij niet verliezen. Het verhogen van de hoeveelheid mensen kopen, en ook aan de kust toeneemt dan de rest van het land gemiddeld. Onder normale omstandigheden, de prijs zou zijn dramatisch gegaan. Echter, terwijl de huizenprijzen in Spanje zijn gegroeid met gemiddeld 1%, in Valencia deze stijging is slechts 0,1%. Hoe lang denk je blijven om de verkoop te verhogen zonder dat de prijs omhoog gaat? Het antwoord als deskundigen zeggen, is dat nog niet zo lang.

Zie je niet? Het is tijd. Dus waar wacht je nog op? Stuur ons een verzoek dat Sun Huizen Golf start de zoektocht naar uw droomhuis aan de Costa Blanca en Costa Calida. Of u nu een rendabele investering, een comfortabel huis voor uw vakantie of een huis om het hele jaar te leven te zoeken, zal de Spaanse Golf Properties Zon het juiste advies om u te helpen op elke mogelijke manier te bieden.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2022 Golf Sun Europe S.L.