Geavanceerd zoeken

Koop Nieuwbouw woning in Cabo Roig Orihuela Costa

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
4 tips om de accommodatie die u zoekt zoeken

Het vinden van huisvesting kan stressvol zijn. Om u te helpen geven u een paar tips om u te helpen jezelf, zodat alles een leien dakje.

Je hebt een vakantie aan de Middellandse kust van Spanje doorgebracht en je hebt verliefd geworden op het gebied. Het is niet voor minder. Aangename temperaturen het hele jaar door, een paradijselijke omgeving die genieten van het leven, de douane die ontspanning en plezier met de familie in staat stelt. Wat wil je nog meer? Slechts één ding: het vinden van het perfecte huis, dat zal ons toelaten om onze dromen hier te vervullen.

Maar dat we ons al te bezetten. Als je jezelf in onze handen, zullen Golf Zon alle adviezen die u nodig hebt om woningbouw nieuwbouw te vinden bieden. Zodat u alleen naar Spanje te komen om te genieten van het hebben van een bedrijf dat u vertrouwt die de verantwoordelijkheid voor de dag van uw comfort te nemen en bieden u alle voorwaarden om de beste kwaliteit van leven te bereiken. We sinds 1999 het helpen van klanten in heel Europa om uw droom van het bezit van onroerend goed in Spanje vervullen.

Onze achtergrond stelt ons in staat om deze 5 tips om u te helpen het huis van uw dromen in Spanje te geven.

1. uw prioriteiten Raad Definieer

Om te vinden wat je zoekt, moet eerst duidelijk zijn over wat je wilt. Gelukkig is de vastgoedmarkt aan de kust van Spanje is op dit moment zeer divers en betaalbaar. Bepaal uw prioriteiten en binnenkort opties om uit te kiezen.

Heeft u een huis of een appartement voorkeur? Misschien een herenhuis? Gebouw of tweedehands werk? Hoeveel badkamers? ¿Privé of gemeenschappelijk zwembad? Hoe eerder u beslist deze en andere kwesties, hoe makkelijker het allemaal voor u.

Raad 2. Bepaal uw budget

Hoe kan ik betalen? Hoeveel besparingen ik heb? Wat zijn mijn financieringsmogelijkheden? Deze vragen zijn geschikt. Kennen onze betalingsmogelijkheden zullen ons helpen om huisvesting opties uw voorkeuren en budget te kiezen die het beste past.

Tip 3. Kies een locatie

Bakenen het zoekgebied is de sleutel tot succes wanneer we willen een huis te kopen aan de kust. De verschillende gebieden van de Costa Blanca en Costa Calida biedt een breed scala aan opties. Maak een lijst van de locaties en meer van overtuigd u uw zoekopdracht op hen richten.

Tip 4. Maak een lijst van de eigenschappen die u interesseren

Internet heeft alles veel gemakkelijker. Momenteel kunt u foto's, gedetailleerde beschrijvingen en stuur makelaars huisvesting informatie die u wilt via e-mail.

Bekijk de catalogus van nieuw gebouwde woningen Golf Sun. We hebben huizen met stijl en moderne architectuur, maar ook met de meer traditionele stijl van Spanje. Wat het ook is wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Ons gekwalificeerd team van agenten zullen u helpen met alles wat je nodig hebt.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2022 Golf Sun Europe S.L.