Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw Huizen te koop in Algorfa Costa Blanca

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Wat zijn de kosten van het kopen in Spanje?

Het kopen van een huis is een investering in ons leven. Het is belangrijk om te berekenen alle kosten hebben. In dit artikel doen we verslag van de diverse kosten van de verkoop in Spanje.

Golf Zon proberen om uw aanpak te maken om de Spaanse vastgoedmarkt is zo glad mogelijk. Ons advies is om alle behoeften u kan hebben in te vullen. Als u denkt over het kopen van een nieuwe constructie woning aan de Costa Blanca of Costa Calida, kijk op onze catalogus van eigenschappen. Sure we zoekt.

In onze onroerend goed te weten dat bij het maken van een dergelijk belangrijk en die heeft betrekking op de aankoop van de investeringen in woningen, moeten we duidelijk zijn wat dat met zich meebrengt. Uitgaven, zoals u weet, niet alleen onder de prijs van de woning, de betaling van de hypotheek (indien aanwezig) en de kosten die voortvloeien uit de verkoop. Over het laatste, dan leggen we uit wat ze zijn en wat ze zijn.

Initiële kosten voor de verkoop

1. Kosten van de evaluatie: Bij het aanvragen van een hypotheek, na de betaling overeenkomst of transactie, de bank nodig heeft om een beoordeling van het onroerend goed om te weten wat is de prijs die hun waarde past. Prijsstelling heeft een geschatte kosten van tussen de 100 en 400 euro, afhankelijk van het type woning en de vierkante meter.

2. notariskosten voor de voorlopige overeenkomst. Op het moment van het maken van de verkoop is het heel normaal dat voor schrijven, een voorlopige overeenkomst tussen verkoper en koper is ondertekend. Het is een privé-contract dat de operatie zorgt, als het vereist beide partijen om de convenanten daarin voldoen, mits zij binnen de wet. Dit, terwijl het niet verplicht, is heel gebruikelijk. Beroep doen op de hulp van een notaris voor deze gevallen zal het voorkomen van toekomstige problemen.

Kosten van de transactie

1. Het schrijven van de notaris: De openbare akte certificeren van de verandering van de eigenaar en, hoewel het niet verplicht is om een verkoop te verlenen, is het aan te raden, omdat de effecten specifiek door de wet worden geregeld en daarom zijn meer geldig zijn dan de clausules opgenomen in de voorlopige overeenkomst. Om bij wet worden geregeld, alle notarissen in Spanje rekenen hetzelfde voor dezelfde dienst, hoewel deze kunnen een korting van 10% te maken.

2. Tax. Dit is anders dan de belastingen op de verkoop van woningen. We zetten de belangrijkste zijn:

- BTW: Alleen wanneer het een nieuw gebouw woningen en kopen rechtstreeks van de promotor. In dit geval, kopers moeten 10% belasting betalen over de waarde van de handel.

- Overdrachtsbelasting: Alleen als het wordt gebruikt huisvesting. Als het een bestaande woning moet dit de belasting op de overdracht van activa, die tussen 5 en 8% van de akte prijs, afhankelijk van de autonome regio te betalen.

- Stamp Duty Tax: Het loont voor ondertekening bij de notaris en registreren in het Register elke daad. De basis voor de berekening op hypotheken is de hypotheek aansprakelijkheid en, hoewel de hoeveelheid varieert afhankelijk van het type woning en de autonome gemeenschap, variërend van 0,1 tot 1,5%.

- De belasting op de waardestijging van het Urban Land, voorheen bekend als de lokale goodwill, belastingen de stijging van de waarde van een bodem ervaringen van acquisitie tot transmissie. Tenzij beide partijen overeenkomen om de helft te betalen, wordt deze belasting voor rekening van de verkoper, die 30 werkdagen vanaf de datum van de akte aan de aangifte of verklaring regeling van het betalen van het kantoor van de Stad-bestand heeft.

3. Inschrijving in het kadaster

De kosten van inschrijving in het kadaster zijn niet vast en variëren van de waarde van het onroerend goed, afhankelijk van hun locatie en de kenmerken. De tarieven worden goedgekeurd door de regering, zijn ze te vinden in de Staatscourant en zelden meer dan 1%.

In het geval dat dit opschrift doet een agentschap, moet u de kosten van het particuliere bureau te betalen. In tegenstelling tot wat er gebeurt met notarissen, managers prijzen zijn niet vast en daarom moet worden goed geïnformeerd voor het huren van een.

Dit zijn de kosten van het kopen in Spanje. Heeft u nog vragen? Neem contact op met de Spaanse Zon Properties Golf zal helpen bij het zoeken naar huisvesting als in elk ander aspect van de vastgoedmarkt in Spanje waar je twijfels hebt. We zijn gepassioneerd over Spanje, en bieden persoonlijke hulp die u nodig hebt.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2020 Golf Sun Europe S.L.