Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw te koop in Cabo Roig Orihuela Costa

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Essentiële informatie over het Kadaster in Spanje

Een simpele opmerking dient om de maximale informatie over een woning te hebben. Het is een van de stappen die in het kadaster kan worden uitgevoerd. In deze post meer over dit instituut leggen we.

Een van de stappen die een onroerend goed adviseur voor haar klanten maken vaak is om een eenvoudige toelichting te vragen op het terrein. Het is een document dat is heel belangrijk voor onder meer de ware eigendom van een huis of als er uitstaande schulden. Dit is een van de meest voorkomende procedures in het Kadaster uitgevoerd.

Sinds Spaanse Zon Properties Golf zullen wij u informatie over het Kadaster te geven.

Wat is het Kadaster?

Het Kadaster is een openbare instelling die verantwoordelijk is voor het maken van aanspraken op onroerend goed, met als doel de wettelijke en eigendommen veiligheid te verzekeren. Door middel van dit domein en andere rechten van onroerend goed worden verworven, het vermijden van claims.

Wat u kunt zich inschrijven in het register van onroerend goed?

Elke actie die betrekking heeft op de aankoop van een woning en de situatie waarin ze vinden: verkoop, hypotheek, lease, etc.

Is het verplicht om de woning in het register inschrijven?

Het is niet verplicht, maar garandeert rechtszekerheid aan de eigenaar, die hun rechten beschermd voor het gerecht van elke controverse ziet. Daarnaast biedt een woning registratiedocument Verwacht om te worden verkocht of naar links in de erfenis.

Het moet differentiëren het Kadaster Kadaster, dat is een administratief register dat moet noodzakelijkerwijs alle onroerend goed registreert met een bijbehorende beschrijving (land, stad ...).

Wat kost het om een onroerend goed in het kadaster te registreren?

Er is geen vaste kosten, maar is afhankelijk van de waarde die moet worden toegekend aan de woning, afhankelijk van hun locatie en de kenmerken. De tarieven worden goedgekeurd door de regering en zijn beschikbaar op de Staatscourant. De eenvoudige data sheet, die controleert wie de eigenaar en de eigenaar van het gebouw, normaal schepen op dezelfde dag of de volgende dag te passen.

¿Registratie verloopt?

De geldigheid van de registratie van een accommodatie heeft een vervaldatum hebben, dus geen noodzaak om het te vernieuwen.

In welke gevallen is het raadzaam om het Kadaster te raadplegen?

Als je naar een huis te kopen, moet je gaan om te registreren om te weten wie echt de eigenaar van de eigendom van de woning en als je openstaande schulden, want zodra de grond wordt gekocht, worden hun fiscale lasten geërfd.

Hoeveel wordt de informatie verstrekt?

Het bedrag van deze dienst, volgens de door de Vereniging van griffiers van Spanje informatie, is € 9,02, zowel gewone en eenvoudige noot voor noot locatie. De belasting in ieder geval niet van toepassing zijn niet opgenomen in dit bedrag.

Welke waarde heeft een eenvoudige nota van het Kadaster?

Het heeft een puur informatieve waarde, die het gebruik ervan beperkt. Als het duurt een document met karakter certificaat, moet u een voortdurende Nota vragen. In het eerste geval kunt u via het internet te bestellen; terwijl de toegang tot een voortdurende Nota moet fysiek naar het register.

Welke gegevens nodig om een enkele noot toe te passen?

De snelste manier om een eenvoudig briefje vragen is om het aantal geregistreerde eigendom en het register waar het onroerend goed is geregistreerd. Als u deze gegevens te voldoen, moeten we op zijn minst de DNI, NIE of CIF eigenaar van het huis en hetzelfde adres (straat, huisnummer en woonplaats) te verstrekken.

Spaanse Golf Properties Zon, nieuwbouw woningen in de Costa Blanca, Costa Calida en Orihuela Costa.

U zoekt aangeklampt voor Costa Blanca? Bent u geïnteresseerd in nieuw gebouwde woningen aan de Costa Blanca en de Costa Calida? Ontdek onze uitgebreide selectie van woningen aan de Middellandse Zeekust van Spanje. Contacteer ons vandaag om ons uw voorkeuren te geven, en wij zullen trachten om u genieten van uw huis in Spanje zo spoedig mogelijk.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2021 Golf Sun Europe S.L.