Geavanceerd zoeken

Nieuwbouwwoningen te koop San Javier Costa Calida

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Essentiële aspecten van de figuur van notaris in Spanje

In Spanje moet de notaris worden betrokken bij alle belangrijke transactie zoals het kopen van een woning of het maken van een testament. In dit bericht leggen we het belang van dit cijfer.

De Spaanse overheid stelt notariskosten en deze worden betaald op basis van de aangegeven waarde van het onroerend goed en ook het nummer van de clausules in de werken. Kosten kan 0,1 procent tot 0,4 procent van de aangegeven waarde, het laagste bedrag voor de duurdere en hoger voor lagere waarde eigenschappen zijn. Bovendien, als je een hypotheek op het onroerend goed hebben verkregen je zal moeten notariskosten van de hypotheekakte te betalen.

Hoeveel?

Meestal is de notaris is een van de minst dure aspecten van het kopen van onroerend goed in Spanje en hun vergoedingen voor testamenten zijn ongeveer € 75 als ze ongecompliceerd. Een notaris zal u een goed advies te geven over een aantal kwesties, maar het moet niet worden beschouwd als een alternatief voor hun eigen advocaat.

Er Notarissen in Engeland, maar niet dezelfde functie als de Spaanse variëteit vervullen. Hij is in het hart van zowel het systeem van de lokale overheid en de gemeenschap. Op dit moment, alle kranten tonen foto's van politici en ambtenaren veroordeeld voor corruptie. Echter, de notaris is een cijfer dat nog steeds vertrouwen en respect in de Spaanse samenleving.

Wanneer zie ik de notaris?

De eerste keer dat u waarschijnlijk een notaris te zien zal zijn in zijn kantoor toen de koopovereenkomst een Spaanse woning is ondertekend. Stuur dan de opdracht aan het Kadaster voor registratie. Het oorspronkelijke contract van eigendom "schrijven" blijft in het kantoor van de notaris en kan een kopie geautoriseerd op elk moment aan te vragen. Het behoudt ook de oorspronkelijke kopie van de wil in zijn kantoor.

Een notaris zal ook een officiële brief te schrijven als u een huurder dat u van plan om de huurovereenkomst te beëindigen wanneer de huur of andere officiële mededelingen eindigt melden.

Welke andere maatregelen kan de notaris?

Gedurende vele jaren, notarissen geregistreerde huizen die niet te verklaren de werkelijke aankoopprijs (onderrapportage van de ware bedrag). Veel is het landschap onlangs gewijzigd en dag notarissen zijn verplicht om de verschillende partijen die betrokken zijn bij een koopovereenkomst dat als een woning wordt ondergewaardeerd door meer dan 20 procent (en dit kan weer veranderen) waarschuwen zal zwaar worden beboet de Hacienda.

Ze zijn ook verplicht om te bevestigen dat vijf procent van de aankoopprijs wordt bewaard en direct na de verkoop van een onroerend goed door een niet-ingezetene in Spanje als een garantie tegen vermogenswinstbelasting betaald aan de schatkist.

Hoe zit het met de notaris de dag "schrijven" is ondertekend?

Wanneer dit wordt geconstateerd in zijn kantoor om de akte te ondertekenen, moet de notaris de persoonlijke gegevens en de identiteit van alle belanghebbenden in het verkoopcontract te bevestigen. Hij las de Schriften en het contract hardop, meestal in het Spaans, dus het is raadzaam om iemand zoals uw advocaat of een vertaler aanwezig zijn als ze zeker Deque alles wat er gezegd is juist zou moeten zijn. In feite, sommige notarissen erop aandringen dat een advocaat of een vertaler vertaalt scripts voordat ze worden ondertekend.

De notaris zal moeten een aantal juridische controles te doen, maar deze verschillen van de ene regio naar de andere. In het algemeen is het echter moeten vragen voor een presentatie van de woning registreren vóór de ondertekening van de akte te bevestigen dat de verkoper is inderdaad de eigenaar van het pand en dat de woning heeft geen schulden of huurders of andere onverwachte problemen. Op zich is dit niet je volledige bescherming te geven, dus het is erg belangrijk om uw eigen advocaat om u te vertegenwoordigen te betrekken, net zoals u zou in uw land.

Spaanse zon Golf Properties, uw gespecialiseerd in nieuwbouw woningen in Costa Calida vastgoed.

Als u op zoek bent naar nieuw gebouwde huizen aan de Costa Calida en Costa Blanca, dan bent u op de juiste plek. Spaanse zon Golf Properties werkt samen met de beste urban ontwikkelaars om de beste villa's, appartementen, herenhuizen en bungalows in de regio aan te bieden. Contacteer ons vandaag, vertel ons wat u zoekt en kunnen we aan de slag om het huis dat het beste past bij uw behoeften te vinden.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2020 Golf Sun Europe S.L.