Geavanceerd zoeken

Nieuwbouwwoningen te koop Torrevieja Costa Blanca

Aantal objecten: 1

Townhouse - Te Koop

ALICANTE - Torrevieja

GS SPANISH PROPERTIES presenteert deze nieuwe ontwikkeling van moderne tussenwoningen is fantastisch gelegen in het populaire Torrevieja, op slechts een korte wandeling naar de stad, enkele grote stranden en prachtige promenades. Er is een grote mooie gemeenschappelijke tuin met een zwembad en een jacuzzi.

Deze prachtige huizen zijn verdeeld over drie verdiepingen en hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een terras, een groot dak solarium en een patio aan de achterzijde met toegang tot het gemeenschappelijk zwembad. Ze hebben ook een off-road parkeren.

Deze uitstekende woningen worden gebouwd met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen en sommige extra’s in de prijs inbegrepen zijn: ingerichte keuken met elektrische apparaten, pre-installatie van air conditioning, elektrische rolluiken, gepantserde voordeur, buitenverlichting, vloerverwarming in de badkamers, en inbouwkasten in de slaapkamers.

Torrevieja ligt ten zuiden van Alicante op een prachtige locatie aan de kust. Er zijn ook veel restaurants, bars en winkels, watersporten, duiken en snorkelen. Het is goed bereikbaar, op slechts 30 minuten van Alicante airport en 30 minuten van San Javier luchthaven, met grote commerciële winkelcentra en meerdere golfbanen. Het wegennet in het gebied is ook uitstekend met de N332 en snelweg AP7 vlakbij.

GS SPANISH PROPERTIES is een succesvol familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Wij hebben de GROOTSTE selectie van nieuwbouwwoningen en zijn één van de weinige makelaarskantoren die ALLE nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door de tactiek met lagere prijzen die sommige agenten gebruiken. Wij werken onze prijzen voortdurend bij om ervoor te zorgen dat ze de meest actuele prijs weergeven. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring en we zijn er trots op dat we eerlijk en betrouwbaar zijn en een vriendelijke omgeving zonder druk creëren voor al onze klanten. Al ons personeel woont al meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die voor u zorgt tijdens het gehele aankoop- en aftersales proces.
+ Lees meer m2 Gebruiksoppervlakte 94m² m2 Perceel 95m² Slaapkamers 3 badkamers 2 Zwembad

Hoe is de onroerend goed markt in 2016

De vastgoedsector begint te tekenen van herstel laten zien na de aanbesteding in 2015 verlaten.

2016 gegevens tonen aan positieve cijfers in de belangrijkste indicatoren van de sector, aangemoedigd door het aanbod van woningen een hogere kwaliteit en de heropleving van de verkoop van activa, onder andere factoren.

Prijs.

Het jaar zou eindigen met een stijging van de gemiddelde prijs van woningen 5%, volgens de prognoses van de 'Pulsometer Real Estate'. Achter deze stijging is niet alleen hogere prijzen, maar ook een hogere kwaliteit van de echte plant.

Sale.

Als in 2015 de woningmarkt vertoonde tekenen van ontwaken, want dit jaar prognoses zijn nog optimistischer IPE. Het volume van de aankopen en verkopen zal groeien met bijna 14%, waarvan 403.363 transacties zal betekenen. Dit zal de markt terug te keren tot het niveau van 2009. Dit cijfer zou worden overwonnen als de industrie trend getrokken door de INE in april en mei, met een toename van 29% en 23,6% respectievelijk voldaan.

Hypotheken.

Hypotheken ook stijgen, stijgt 10,6% tot 387.747 bankleningen. Het volume van de gemiddelde hypotheek zal ook groeien met 5,6%, zodat de toegekende krediet zal toenemen met 16,8%, van 44.727 miljoen euro naar 52.251 miljoen.

Visa.

Bouwvergunningen groeien ook dit jaar met een snelheid van bijna 20% tot 91.692 projecten. Dit feit komt tot optimisme ontwikkelaars laten zien, want als deze verhoging wordt voldaan zal de verwachtingen overtreffen (12,2% in december) en zal plaatsvinden na een sterke stijging van 30,2% in 2015. In totaal, in de afgelopen twee jaar, visa accumuleren een stijging van 56%.

Stock.

De plaat van onverkochte woningen lijken te beginnen te verlichten, tot het punt dat het aanbod van woningen in voorraad snel verdwijnt. In 2016 zal de woningvoorraad worden verminderd met 24,7% tot 326.300 woningen in vergelijking met 2015. De meest opgelucht regio's: Madrid, Murcia, Valencia en Castilla-La Mancha.

Winstgevendheid.

De jaarlijkse bruto gemiddelde rendement over huisvesting bedroeg 9,1% in het eerste kwartaal van 2016, drie maanden voor deze indicator was 8,8%, en een jaar geleden bedroeg 6,2%. Deze evolutie geeft een idee van hoe snel het groeit behuizing prestaties.

Te huur.

In een deflatoire tijd en met de prijzen naar beneden in een groot aantal producten, de prijs van huurwoningen steeg 4,8% in juni ten opzichte van dezelfde maand van 2015. Deze stijging is het tweede steilste sinds 2006. De gemeenschappen waar plus de prijs van woningen dit jaar zal Baleares (15,7%), Murcia (11,3%), Catalonië (10,7%) en de Gemeenschap van Madrid (10,5%) wordt aangemoedigd.

Floor.

Na de prijs van de grond zijn val in 2014 in bedwang te houden en zal beginnen te stijgen in heel 2015, in het eerste kwartaal van 2016 stegen de prijzen met 5,3% als gevolg van de snelheid van de grondtransacties steeg 7,2 % ten opzichte van hetzelfde kwartaal van 2015.

Spaanse zon Golf Properties, een verscheidenheid van de nieuwbouw in Torrevieja.

Spaanse zon Golf Properties vanaf het eerste contact, bieden wij een service van hoge kwaliteit te allen tijde het verzorgen van de klant gedurende het koopproces en after sales. Ons vastgoed is gespecialiseerd in nieuwbouw woning in Orihuela Costa, Costa Blanca en Costa Calida. In onze online catalogus kunt u beide huizen als turnkey plan te vinden.

Neem contact met ons vandaag. U kunt ons bellen, schrijf ons een e-mail, in het webformulier invullen of bezoek ons op ons kantoor in La Regia.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2021 Golf Sun Europe S.L.