Geavanceerd zoeken

Nieuwe Huizen te koop in Cabo Roig Orihuela Costa

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Tips die u moet volgen als u onroerend goed te kopen op plan

Huizenverkopen plan is verrezen uit de as van de crisis en wordt weer booming. Ken uw rechten als koper.

Omdat de behuizing zeepbel barstte de crisis, de angst dat een faillissement van het project zou verpesten en laat je zonder spaargeld gooide veel kopers bij de aankoop van nieuw gebouwde woningen. Maar veranderende economische situatie, met een verhoogde financiering door banken, bijgetankt kraan landschap.

Het kopen van deze manier betekent over het algemeen minder voor uw huis te betalen, maar het is een operatie die logisch vermoeden genereert: als je geld geven in ruil voor een goede die fysiek nog niet bestaat, lijkt het risico van verkeerde of die dwaas te verhogen . Want het is niet zo in de Spaanse zon Golf Properties geven we een aantal van de sleutels.

Het verzamelt informatie over het bedrijf.

Ontdek alles wat je kunt over het bedrijf (ontwikkelaar, onroerend goed ...) de verkoop van huizen: een erkende solvabiliteit en waarvan de vorige promoties zijn succesvol geweest hebben altijd minder risico. Ontdek de prijzen van andere soortgelijke, betere promoties als ze worden gebouwd in hetzelfde gebied, ter vergelijking. En controleer of zonne-energie daadwerkelijk is overgenomen door het bedrijf, dat alle relevante vergunningen heeft, enz.

Dringt erop aan dat de informatie waarop u recht hebt.

Het bedrijf biedt het huis is nodig om u te voorzien: Certified Property Registry, waarin de eigendom van de partij (die eigenaar is), de registratie van nieuwe ontwikkelingen en de situatie van de belastingen en heffingen (belastingen, weerspiegeld etc. ) van de boerderij; technisch project goedgekeurd en bouwvergunning (zonder welke het niet kan worden gebouwd); certificaat Urban City Council, dat garandeert dat het land is bebouwbaar en het bestaan van faciliteiten zoals parken, enz., en een kopie van de verzekeringspolis dat de bedragen die u levert op rekening garandeert (het signaal, voorschotten ...).

Je hebt ook het recht om de juridische details van de ontwikkelaar (naam, bedrijfsnaam, adres en inschrijving in het handelsregister) en architect kennen, evenals de datum van levering, de totale prijs (met inbegrip van makelaars en eventuele wijzigingen van het project) de betaling (deadlines, interesses ...).

Gebieden waar je op moet letten.

Het volgende wat aan de verkoper of bouwer stellen is:

Een beschrijving van het appartement met gedetailleerde plannen (en bruikbare vloeroppervlakte, distributie, de installatie van elektrische installaties, water, gas en verwarming) en algemene bouw, de gemeenschappelijke ruimtes en de afbakening van de dienst netwerken; en een geheugen dat eigenschappen van de voorwerpen en materialen verzamelen om te worden gebruikt in de bouw.

Het is belangrijk om te weten wat te zoeken uit om te beoordelen of u geïnteresseerd bent in de aankoop; Onthoud aspecten zoals de locatie van het gebouw op de grond, in het zonnestelsel en het gebied, de woonsituatie in het gebouw, het aantal kamers (en of ze binnen of buiten), de vierkante meters, het bestaan van garages en bergingen, de positie van de pijlers, rookkanalen, ventilatie en leidingen, thermische en akoestische isolatie in het kader van het project, de kasten, de kwaliteit van de materialen en de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen.

Op het contract en het signaal.

Als alles correct is en het project overtuigt u, is het tijd om het contract te formaliseren. In verkoop op plan geven van geld aan de rekening of het teken is onvermijdelijk herinnert eraan dat deze bedragen zullen worden afgetrokken van de definitieve prijs en dus in het schrijven. Lees de koopovereenkomst zorgvuldig voordat het te ondertekenen en merkt op dat mogelijke veranderingen in de bouw, de prijs of voorwaarden worden opgenomen, en de beperkingen vastgesteld in dit verband.

Spaanse zon Golf Properties, breed scala van Nieuwbouwwoningen in Orihuela Costa.

Spaanse zon Golf Properties zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca, Orihuela Costa en Costa Calida. In onze online catalogus kunt u beide huizen als turnkey plan te vinden.

Vanaf het eerste contact, bieden wij een service van hoge kwaliteit te allen tijde het verzorgen van de klant gedurende het koopproces en after sales. Neem contact met ons vandaag. U kunt ons bellen, schrijf ons een e-mail, in het webformulier invullen of bezoek ons op ons kantoor in La Regia.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2021 Golf Sun Europe S.L.