Geavanceerd zoeken

Nieuwe Woningen te Koop in Villamartin Orihuela Costa

Aantal objecten: 0



Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.




10 dingen om te overwegen bij de aankoop van woningen in Orihuela Costa

Bij het kiezen van een huis in het spel voorkeuren van elke persoon komen, maar er zijn dingen die we niet denken en we nemen hun tol door de jaren heen. Hier is een selectie van onderwerpen die u geschikt achten.

1. Kies de woning die bij u past.

Waarschijnlijk is het moeilijkste deel van het kopen van een huis is om de meest geschikte te kiezen. Neem de tijd, vergelijkt de verschillende mogelijkheden die de markt biedt, onderzoekt het onroerend goed in detail en zorg ervoor dat hun wettelijke status

2. De verkoper is die betaalt voor het landgoed.

De makelaar heeft een verkoper waarom is hij die de commissie moet betalen voor hun diensten.

3. Niet meer voor diensten die u niet hoeft te betalen.

Het pand zou kunnen bieden aanvullende diensten, zoals het beheer van de bank voor de toekenning van hypotheek of formaliseren van de verkoop in een bepaald bericht. Als koper bent u niet verplicht om deze diensten te accepteren. Je kan niet zeggen.

4. Controleer dat alles naar wens is.

Bezoek het huis alvorens te betalen één euro, niet alleen om de algemene toestand van het pand te beoordelen, maar ook om de buurt, de toegang tot wegen en vervoermiddelen of het geluidsniveau te controleren.

5. Verzoekt informatie over de registratie van eigendommen.

Zorg ervoor dat wie is de eigenaar van het huis, de juridische situatie en als u een lading voordat oprukkende geld toepassen van eenvoudige noot.

6. Koper nieuwe woningen ...

... Niet sterk of niets te betalen zonder te controleren eerst te controleren in het handelsregister en de goederen die het bedrijf biedt behuizing heeft de wettelijke bevoegdheid om dit te doen. Zorg ervoor dat het project al een gemeentelijke vergunning nodig heeft goedgekeurd en analyseert het contract met een advocaat om oneerlijke bedingen zijn opgenomen

7. Als u koopt tweedehands woningen ...

... Het is belangrijk om te weten dat je niet verplicht bent om subrogarte op de hypotheek van de vorige eigenaar. U kan en moet, vind uw eigen financiële middelen om te proberen om betere voorwaarden te krijgen. In het geval u besluit om de hypotheek subrogeren, kunt u ook onderhandelen met de bank een verandering of verbetering van de situatie.

8. Andere aspecten te overwegen.

Op het moment van check-out, als het appartement wordt betaald in contanten is niet nodig om naar de notaris, maar een onderhandse overeenkomst tussen de partijen die dienen als bewijs van de transactie. Natuurlijk, als je wilt om het onroerend goed in het kadaster te registreren, moet u passeren voordat de notaris. Vergeet niet dat, in het geval van een verkoop, de notaris kiest meestal betaalt de kosten.

9. Belastingen.

Als een nieuw huis, moet u de belasting over de toegevoegde waarde (BTW) te betalen, terwijl in het geval van tweedehands woningen nodig om de overdrachtsbelasting te betalen. In beide gevallen heb je ook te maken met de fiscale zegelrecht.

10. Records huisvesting in het Kadaster.

Het is de enige manier om te bewijzen dat je de rechten op het onroerend goed dat u net gekocht. In feite is het ook belangrijk dat vóór de ondertekening van de verkoop of voorschot geld is van essentieel belang om te controleren op de plaat, die verkoopt het huis is de rechtmatige eigenaar.

Spaanse zon Golf Properties, eigenschappen van de nieuwbouw in Orihuela Costa.

Spaanse zon Golf Properties vanaf het eerste contact, bieden wij een service van hoge kwaliteit te allen tijde het verzorgen van de klant gedurende het koopproces en after sales. Ons vastgoed is gespecialiseerd in nieuwbouw woning in Orihuela Costa, Costa Blanca en Costa Calida. In onze online catalogus kunt u beide huizen als turnkey plan te vinden.

Neem contact met ons vandaag. U kunt ons bellen, schrijf ons een e-mail, in het webformulier invullen of bezoek ons op ons kantoor in La Regia.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

21 sep

De 7 leukste plaatsen aan de Costa Blanca Zuid

Stel je een streek voor waar de zon bijna altijd schijnt, waar de zee glinstert en de stranden uitnodigen voor een dagje zonnebaden. Dat is de Costa Blanca Zuid . Gelegen in het zuidoosten van Spanje, strekt deze kustlijn...

Lees meer

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

© 2024 Golf Sun Europe S.L.