Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw Huizen te koop in Mil Palmeras Orihuela Costa

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Wie is verantwoordelijk voor het falen van nieuw gebouwde woningen?

Als u problemen in een pand van nieuwbouw te vinden, zijn verantwoordelijke natuurlijke of rechtspersonen die betrokken zijn bij de bouw, die individueel of collectief moeten reageren.

Gloednieuw pand dat we gekocht is een uniek gevoel. Als u verhuist naar een tweede-hand huis kochten we en geeft meestal een gevoel van vreugde, doe het in een die niet heeft geleefd één, het is veel meer. Echter, soms kan onaangename verrassingen te vinden.

Van Zon Spaanse Golf Properties willen we door middel van dit bericht weten wie te vragen voor verantwoordelijkheden. Als er tekortkomingen zijn in de woningbouw in Spanje, onder de huidige wetgeving degenen die verantwoordelijk zijn

1. De promotor.

Want het is die beslist, bevordert, plannen en financiën met hun eigen of andere hulpmiddelen voor het werk voor zichzelf of voor latere verkoop, levering of overdracht aan derden.

2. De architect.

Dit is de professional die de behuizing project uitvoert en dat de uitvoering van de bouw in overeenstemming is met het project.

3. De aannemer.

Het is die het werk met behulp van mensen en de eigen of andere materialen uitvoert. Reageert direct naar de materiële schade veroorzaakt aan het gebouw door fouten of defecten veroorzaakt door incompetentie, gebrek aan professionele of technische mogelijkheden, nalatigheid of schending van de verplichtingen toe te schrijven aan het hoofd van het werk en andere natuurlijke of rechtspersonen die onder hun verzekering. Ook in het geval van onderaanneming.

4. De rigger.

De technische architect of rigger die de leiding van de ontwikkeling van het werk in technische, esthetische, stedelijke en milieu-aspecten.

Van deze cijfers hebben de volgende verantwoordelijkheid zou vallen.

  • Aan wie antwoord: Geconfronteerd met de eigenaars en kopers van derden (niet meer) gebouwen of een deel daarvan, indien zij zijn onderworpen aan divisie
  • Welk antwoord: Van de materiële schade ten aanzien van werken geconstrueerde gebouwen en bestaande gebouwen waarvan de projecten voor de bouw vergunning wordt aangevraagd bij de inwerkingtreding van de wet.
  • gedurende welke ze reageren: Er zijn drie perioden van verantwoordelijkheid afhankelijk van het type van tekortkomingen die behuizing:

1. Tien jaar, als gevolg van tekortkomingen in de bouwconstructie.

2. Drie jaar voor gebreken die constructieve elementen of installaties die strijdig met de voorschriften van de bewoonbaarheid van de huisvesting beïnvloeden.

3. Een jaar alleen nodig om constructeur met de afwerking gebreken.

Verzekeringen.

Om ervoor te zorgen dat agenten kunnen omgaan met de verantwoordelijkheid in uw geval kan hen verplichten, de wet vereist dat de oprichting van materiële schade of borg binding met de volgende aspecten omvatten:

Om structurele schade voor tien jaar te garanderen. Het minimumbedrag van het verzekerde bedrag zal 100% van de uiteindelijke kosten van de materiële uitvoering van de werkzaamheden met inbegrip van de honoraria van de professionals. Deze verzekering is verplicht. De notaris en de griffier niet goedkeuren of registreren in het kadaster daden van de verklaring van nieuw werk van de gebouwen zonder dat de samenstelling van deze garantie is bewezen.

Om ervoor te zorgen dat de tekortkomingen constructieve elementen of installaties die strijdig met de voorschriften van de bewoonbaarheid van drie jaar beïnvloeden.

Om materiële schade of defecten executie gebreken elementen van beëindiging of afwerking voor een jaar te verzekeren.

deadline claims.

Twee jaar na de beschadiging.

GOLF SUN, onroerend goed in nieuwbouw woningen in Orihuela Costa specialisten.

Bent u op zoek naar een aantal vastgoedmakelaars in Orihuela Costa? Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca en de Costa Calida? Ontdek onze grote selectie van woningen aan de Middellandse Zeekust van Spanje. Contacteer ons vandaag geeft ons uw wensen, en wij zullen ervoor zorgen dat u geniet van bent uw huis in Spanje zo snel mogelijk.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2022 Golf Sun Europe S.L.