Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw woningen te koop in Torre de la Horadada

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
De huizenverkopen in Spanje zal dit jaar metet 12.5% groeien

Huis aan- en verkopen groeien met 12,5% dit jaar, met een bereik tot 450.000 woningen. In 2016 zijn nieuwbouw woningen geherwaardeerd met 3,7%.

Het herstel cyclus van Spaanse residentiële markt is aan het consolideren en zal intensiveren in 2017. De evolutie van de huizenprijzen zal doorgaa met een geleidelijke stijging van de gemiddelde prijzen, maar zal ongelijke vooruitgang tonen in de verschillende steden en kustgebieden van Spanje .

De nieuwbouwprojecten komen weer tevoorschijn in Spanje

Het silhouet van de kranen tekent zich weer af in vele steden in Spanje, met name in veel gebieden van de Middellandse Zee, maar de aantallen zijn nog ver verwijderd van de statistieken gedurende de hoogconjunctuur van het midden van de jaren 2000, deskundigen zijn het er over eens dat het positief is voor een duurzaam herstel van de sector.

Tijdens 2016, met de beschikbare gegevens tot en met oktober, het aantal vergunningen voor de bouw van nieuwe woningen in Spanje is verhoogd tot 53.131 woningen, een stijging van 33,23% meer dan in dezelfde periode van 2015, volgens de informatie verstrekt door het ministerie van promotie van vergunningen toegekend door de colleges van de technische architecten. Dit cijfer is al 6,91% hoger dan aan het einde van 2015 (49.695) en is de hoogste van de gegevens voor elk jaar van de afgelopen vijf jaar.

Promoties van nieuwbouw zijn meer kredietwaardig.

De bouw van nieuwe promoties wordt voornamelijk verklaard door kredit verstrekkers, zij het onder veel strenger criteria dan in voorgaande jaren. De bank beperkt deze financiering formule aan die bedrijven die het perceel reeds bezitten en een project wordt financieel ondersteund door de toekomstige eigenaren, zo niet geheel, althans voor het grootste deel.

Golf Sun Spanish Properties, nieuwbouw huizen te koop in Torre de la Horadada

Aarzel niet om contact op te nemen met Golf Sun Spanish Properties als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in Orihuela Costa, Costa Blanca en Costa Calida. In de catalogus van onze site vindt u alle typen appartementen, bungalows, huizen, villa's, luxe villa's, land, boerderij, etc vinden ... zowel nieuwbouw als sleutelklaar.

Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak om te beginnen met het verwezenlijke van uw droom van een leven in de buurt van de Middellandse Zee.

Ons telefoonnummer is 0034 965 322 863

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

21 sep

De 7 leukste plaatsen aan de Costa Blanca Zuid

Stel je een streek voor waar de zon bijna altijd schijnt, waar de zee glinstert en de stranden uitnodigen voor een dagje zonnebaden. Dat is de Costa Blanca Zuid . Gelegen in het zuidoosten van Spanje, strekt deze kustlijn...

Lees meer

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

© 2024 Golf Sun Europe S.L.