Geavanceerd zoeken

Nieuwe ontwikkelingen in Los Alcazares Murcia

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Hoe is de buitenlandse koper van vastgoed in Spanje?

Volgens de meest recente gegevens, wordt 20% van alle huizen in Spanje door buitenlandse burgers uitgevoerd. In dit artikel leggen we uit waar ze vandaan komen.

De Middellandse Zeekust van Spanje heeft een speciale aantrekkingskracht voor burgers van andere landen om zijn warme klimaat, mediterrane levensstijl, goedkope kosten van levensonderhoud. Bij al deze factoren moet voor de komende jaren een vastgoedmarkt die perfect aansluit op uw behoeften worden toegevoegd, zowel in de grote verscheidenheid van de prijzen als de behuizing typologieën.

Volgens de Algemene Raad van Notarissen zijn er sinds de tweede helft van 2014 tot het einde van 2016 meer woning overdrachten door buitenlanders geweest dan in 2007, tijdens de onroerend goed bubble. Maar hoe zijn deze kopers?. We zien het in detail.

Brits

De vraag naar woningen in Spanje door de Britsten bestaat meestal uit gepensioneerden, middelbare leeftijd gepensioneerde, gehuwd, sommige met kinderen en kleinkinderen, een hoge mate van professionaliteit en het gemiddelde jaarinkomen van € 36.000. Zij willen aangename klimaat, goede service, kwaliteit van leven, en de beste lucht verbindingen die hen een gevoel van verbondenheid geeft met geliefden en vrienden.

Scandinaviërs

Scandinavische kopers zijn meestal echtparen, voornamelijk op middelbare leeftijd (50-55 jaar) met een hogere opleiding en inkomen betekent dat vaak hoger is dan € 90.000 per jaar. Meer dan enige andere nationaliteit, waarderen zij de zon en de kwaliteit van het strand.

Benelux-landen.

Net als bij de Scandinaviers, bestaat deze groep voornamelijk uit echtparen met kinderen op de leeftijd van vijftig, hoge professionaliteit en het inkomen van niet minder dan € 60.000 per jaar. Op zoek naar zon en strand klimaat; en zijn zeer geïnteresseerd in golfbanen, dus de Costa Calida voldoet aan hun smaak en voorkeuren met hun traditionele en uitstekende faciliteiten.

Frans

Dit segment bestaat uit mensen tussen de 45 en 55 jaar of ouder: gepensioneerden, gezinnen met een hoog opleidingsniveau en inkomen van ongeveer € 40.000 per jaar. Ook worden ze aangetrokken door het klimaat, de politieke stabiliteit, diensten en nabijheid en goede verbinding met hunland.

Golf Sun Spanish Properties biedt nieuwbouw projecten in Los Alcázares, Murcia.

Als u op zoek bent naar nieuwbouwhuizen aan de Costa Calida en Costa Blanca, dan bent u op de juiste plek. Golf Sun Spanish Properties werkt samen met de beste urban ontwikkelaars om de beste villa's, appartementen, herenhuizen en bungalows in de regio.

Contacteer ons vandaag, meld ons wat uw zoekt en we zullen de woning vinden die het beste bij uw behoefte past.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

21 sep

De 7 leukste plaatsen aan de Costa Blanca Zuid

Stel je een streek voor waar de zon bijna altijd schijnt, waar de zee glinstert en de stranden uitnodigen voor een dagje zonnebaden. Dat is de Costa Blanca Zuid . Gelegen in het zuidoosten van Spanje, strekt deze kustlijn...

Lees meer

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

© 2024 Golf Sun Europe S.L.