Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw woningen te koop in Lomas de Cabo Roig

Aantal objecten: 2

Villa - Te Koop

ALICANTE - Orihuela Costa

Schiterende vrijstaande villa's met een modern design en een kwaliteitsafwerking op slechts 2,5 km van de lokale zandstranden. Deze zuid-georienteerde villa's hebben vier slaapkamers en drie badkamers en zijn over twee verdiepingen gebouwd op een perceel van 425m 2. Er zijn ruime terrassen die het geweldige uitzicht op zee maximaliseren.

Deze op het zuiden gelegen villa heeft drie slaapkamers en twee badkamers en is gebouwd over één verdieping, op een perceel van 425m2. De woning bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan er één en-suite grenst aan de hoofdslaapkamer. Er is ook een open keuken en een grote eet-/woonkamer met grote dubbele beglazing die uitkomt op het ruime terras met een privézwembad. De villa heeft ook een privésolarium op het dak.

Standaard inbegrepen zijn elektrische rolluiken, dubbele beglazing, gepantserde voordeur, vloerverwarming in de badkamers, airconditioning en een volledig afgewerkte tuin met irrigatiesysteem. Compleet met off road parkeren en een privé zwembad is dit een uitstekende villa.

De villa's liggen op loopafstand van supermarkten, bars en restaurants. Op slechts een klein eindje rijden vindt u het beroemde winkelcentrum "Zenia Boulevard en diverse bekende golfbanen inclusief Villamartin, Campoamor, Las Colinas en Las Ramblas en meerdere niet zo ver weg. De twee internationale luchthavens van Alicante en Murcia liggen op een comfortabele afstand van rrespectievelijk 45 en 25 minuten.
+ Lees meer m2 Gebruiksoppervlakte 110m² m2 Perceel 425m² Slaapkamers 3 badkamers 2 Zwembad

Villa - Te Koop

ALICANTE - Orihuela Costa

+ Lees meer m2 Gebruiksoppervlakte 143m² m2 Perceel 410m² Slaapkamers 3 badkamers 2 Zwembad

Aspecten om in gedachte te houden bij aankoop van een nieuwbouwwoning op tekening

Nu de nieuwbouw is gestegen in Spanje, één van de formules die ook terug is en waarmee we de prijs van ons nieuwe huis kunnen verlagen, is het kopen van tekening. In dit artikel geven we advies zodat er niets mis gaat.

De meest recente gegevens over huisvesting a tonen aan dat de nieuwbouw terug is , vooral aande kust en toeristische gebieden van de Middellandse Zeekust. De toename van de bouw en zelfs de stijging van de gemiddelde prijs van nieuwe woningen voorspellen een nieuw tijdperk voor de sector, na een paar jaar te zijn vergeten.

Nu u deze acties weer zult aantreffen, als u denkt aan het kopen van een huis, is het goed om enkele tips te hebben.

Verzamel informatie over de bouwer en zijn carrière.

Wie is de bouwer die u het huis gaat verkopen? Heeft hij problemen gehad in het verleden?. Het is raadzaam om te weten of ze ervaring in de sector hebben, gegevens over de solvabiliteit of uit te vinden of ze de grond waarop ze de huizen bouwen bezitten.

Zorg ervoor dat u alle bepalingen van de overeenkomst begrijpt.

U moet zorgvuldig het onderhandse contract dat u gaat ondertekenen doorlezen. Kijk naar alle clausules die het bevat en vraag om advies overalles wat u niet begrijpt. Het contract komt meestal niet bij de notaris voor de datum van oplevering.

Neem uw kopieen van de plannen

Het is uw manier om aan te tonen als er verandering of schending van het werk van de bouwer zijn. U kunt ze opvragen op het moment van ondertekening van het contract.

Zijn prijs en de datum correct?

Vergeet niet dat op de documentatie van de bouwer de uiteindelijke prijs van de woning, inclusief BTW en de datum waarop de overdracht zal plaatsvinden vermeld moeten zijn.

Betaal altijd via uw bank.

De huidige wetgeving vereist dat de promotor een rekening-courant heeft die enkel wordt gebruikt voor de bouwkosten. Op deze account dient u uw betalingen te doen, zodat het correct geregistreerd is.

Vraag om een garantie aan de promotie en een individuele garantie.

U dient een algemene garantie te eisen voor alle promotie die garant staat voor alle betalingen door alle eigenaren. Bovendien moet u een individuele garantie vragen die gedekt is door een verzekeringsmaatschappij of een bank. Op deze manier heeft u recht op een vergoeding als er iets gebeurt waardoor u uw geld terugkrijgt

Golf Sun Spanish Properties biedt nieuwbouw woningen in Lomas de Cabo Roig.


Golf Sun Spanish Properties biedt u vanaf vanaf het eerste contact een service van hoge kwaliteit,te allen tijde begeleiden we de klant gedurende het koopproces en after sales. Ons vastgoed is gespecialiseerd in nieuwbouw woning in Orihuela Costa, Costa Blanca en Costa Calida. In onze online catalogus treftzowel nieuwbouwwoningen als sleutelklaren woningen.

Neem vandaag nog ocontact met ons op. U kunt ons bellen, schrijf ons een e-mail, vun het webformulier in of bezoek ons op ons kantoor in La Regia.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

21 sep

De 7 leukste plaatsen aan de Costa Blanca Zuid

Stel je een streek voor waar de zon bijna altijd schijnt, waar de zee glinstert en de stranden uitnodigen voor een dagje zonnebaden. Dat is de Costa Blanca Zuid . Gelegen in het zuidoosten van Spanje, strekt deze kustlijn...

Lees meer

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

© 2024 Golf Sun Europe S.L.