Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw woningen te koop in Lomas de Cabo Roig

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
Aspecten om in gedachte te houden bij aankoop van een nieuwbouwwoning op tekening

Nu de nieuwbouw is gestegen in Spanje, één van de formules die ook terug is en waarmee we de prijs van ons nieuwe huis kunnen verlagen, is het kopen van tekening. In dit artikel geven we advies zodat er niets mis gaat.

De meest recente gegevens over huisvesting a tonen aan dat de nieuwbouw terug is , vooral aande kust en toeristische gebieden van de Middellandse Zeekust. De toename van de bouw en zelfs de stijging van de gemiddelde prijs van nieuwe woningen voorspellen een nieuw tijdperk voor de sector, na een paar jaar te zijn vergeten.

Nu u deze acties weer zult aantreffen, als u denkt aan het kopen van een huis, is het goed om enkele tips te hebben.

Verzamel informatie over de bouwer en zijn carrière.

Wie is de bouwer die u het huis gaat verkopen? Heeft hij problemen gehad in het verleden?. Het is raadzaam om te weten of ze ervaring in de sector hebben, gegevens over de solvabiliteit of uit te vinden of ze de grond waarop ze de huizen bouwen bezitten.

Zorg ervoor dat u alle bepalingen van de overeenkomst begrijpt.

U moet zorgvuldig het onderhandse contract dat u gaat ondertekenen doorlezen. Kijk naar alle clausules die het bevat en vraag om advies overalles wat u niet begrijpt. Het contract komt meestal niet bij de notaris voor de datum van oplevering.

Neem uw kopieen van de plannen

Het is uw manier om aan te tonen als er verandering of schending van het werk van de bouwer zijn. U kunt ze opvragen op het moment van ondertekening van het contract.

Zijn prijs en de datum correct?

Vergeet niet dat op de documentatie van de bouwer de uiteindelijke prijs van de woning, inclusief BTW en de datum waarop de overdracht zal plaatsvinden vermeld moeten zijn.

Betaal altijd via uw bank.

De huidige wetgeving vereist dat de promotor een rekening-courant heeft die enkel wordt gebruikt voor de bouwkosten. Op deze account dient u uw betalingen te doen, zodat het correct geregistreerd is.

Vraag om een garantie aan de promotie en een individuele garantie.

U dient een algemene garantie te eisen voor alle promotie die garant staat voor alle betalingen door alle eigenaren. Bovendien moet u een individuele garantie vragen die gedekt is door een verzekeringsmaatschappij of een bank. Op deze manier heeft u recht op een vergoeding als er iets gebeurt waardoor u uw geld terugkrijgt

Golf Sun Spanish Properties biedt nieuwbouw woningen in Lomas de Cabo Roig.


Golf Sun Spanish Properties biedt u vanaf vanaf het eerste contact een service van hoge kwaliteit,te allen tijde begeleiden we de klant gedurende het koopproces en after sales. Ons vastgoed is gespecialiseerd in nieuwbouw woning in Orihuela Costa, Costa Blanca en Costa Calida. In onze online catalogus treftzowel nieuwbouwwoningen als sleutelklaren woningen.

Neem vandaag nog ocontact met ons op. U kunt ons bellen, schrijf ons een e-mail, vun het webformulier in of bezoek ons op ons kantoor in La Regia.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2023 Golf Sun Europe S.L.