Geavanceerd zoeken

Nieuwbouw Huizen te koop in Rojales Costa Blanca

Aantal objecten: 0Er zijn geen objecten gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria.
De geheimen van de opkomst van nieuwe woningen aan de kust van Alicante

Het is een publiek geheim. Na het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel en de daaropvolgende crisis, is de nieuwbouw in de provincie Alicante herstelt langzaam puls. In dit artikel heb ik.

2015 heeft ons grote aantallen woningen herstel, omdat, volgens het rapport van het College van Technische Architecten aan het einde van het jaar, hebben de ontwikkelaars de bouw van 4000 nieuwe woningen begonnen in de provincie Alicante. Dit cijfer, zelfs als weg van die opgenomen voor de crisis, maar de hoogste geregistreerde sinds 2009.

De prijzen zijn niet geregistreerd grote stijgingen, dus nog steeds een uitstekende tijd om te kopen, vooral nieuwbouw woningen. Als je op zoek bent naar dit soort goederen in de Costa Blanca en de Costa Calida niet stoppen om te kijken naar onze online catalogus van eigenschappen.

In dit artikel noemen we de meest opmerkelijke aspecten van deze nieuwe golf van stedelijke ontwikkelingen aan de Costa Blanca.

Hogere kwaliteit in gebouwen.

Er zij echter op gewezen dat deze nieuwe promoties die nu bouwen weinig of niets met die roos ter hoogte van de steen. De ineenstorting van de grondprijzen en het feit dat zij niet langer alles te verkopen, hebben geleid ontwikkelaars behuizing met caring kwaliteiten te bouwen.

De lagere prijs van de grond, grotere constructies.

De sleutel tot deze verandering is het minder impact die het heeft nu de kosten van het land op de uiteindelijke prijs van de bouw geweest. Een prijs die booming, kan gemakkelijk worden tot € 60.000 per woning, en later, na de diepe devaluatie van de grond, bedraagt momenteel ongeveer 20.000 €. Het is dit verschil dat ons in staat stelt om meer voor minder geld te bieden aan het einde koper, en dit is een andere factor die eveneens heeft bijgedragen om de verkoop te doen herleven.

Dit geeft ons met betrekking tot de afmetingen, de huisvesting van een gemiddelde van 100 m² gebouwd toen de crisis studies onderzochten 23 m² en de meeste van de vloeren waren tussen de 60 en 70 m², sindsdien waren de prijzen onbetaalbaar. Ten aanzien van de kwaliteit, neemt nu rekening met parameters zoals energie-efficiëntie, afwerking, domotica en toegankelijkheid die uiteindelijk leiden tot meer comfortabele woningen geven.

Sector stabilisatiefase.

Het is belangrijk dat ook het feit dat de industrie nu volgt de turbulente periode van het vorig jaar, over een periode van stabilisatie in plaats van herstel, omdat anders nauwelijks het aantal huizen gebouwd zal bereiken en verkocht 2004 of 2005.

GOLF SUN, specialist in de verkoop van nieuwe woningen

Als u op zoek bent naar nieuw gebouwde woningen in de Costa Blanca en de Costa Calida, dan bent u op de juiste plek. Huizen Golf Zon werkt met de beste stedelijke ontwikkelaars om de beste huizen, appartementen, herenhuizen en bungalows in de regio bieden. Contacteer ons vandaag, vertel ons wat u zoekt en we kunnen aan de slag om woningen die aan uw wensen past.

Bel ons 0034 965 322 863 of mail ons

Uitlgelichte woningen

Bekijk alle objecten

Laatste nieuws

14 okt

Winter Strand

Het winterstrand keert terug voor de vierde editie. Zondag 13 oktober is het weer van start gegaan op de stranden van Orihuela met activiteiten voor het hele gezin. 32 water-, sport- en gezinsactiviteiten zijn gepland op...

Lees meer

24 jul

Feesten in Santiago De La Ribera

De festiviteiten voor de patroonheilige van Santiago de la Riberaz zijn ter ere van de apostel Santiago. De feesten zijn in volle gang, begonnen op 6 juli en ze duren tot 24 augustus. Een paar dingen die interessant kunnen...

Lees meer

© 2019 Golf Sun Europe S.L.